Noutati

Echipamente sportive Macron cu Voucher de 300 RON – MTS

voucher mts 300 ron echipamente sportive

Voucherele de 300 RON oferite prin Programul de sprijinirea a practicarii sportului de catre copii, initiat de Ministerul Tineretului si Sportului, pot fi folosite pentru achizitionarea de echipamente sportive Macron, puse la dispozitie de CROFT.ro (PROGEL SRL).

Suntem parteneri in acest program care are ca scop atragerea copiilor catre sportul de performanta prin legitimarea lor in cadrul cluburilor sportive. toate produsele Macron disponibile pe site-ul nostru, pentru orice tip de sport, pot fi achizitionate folosind aceste vouchere MTS.

Noi v-am pregatit o selectie cu pachete pentru diferite sporturi, incluzand fotbal, handbal, volei, baschet sau rugby, insa in cazul in care doriti o combinatie personalizata de echipamente, ne puteti contacta telefonic (0772232939) sau prin email la contact@croft.ro si impreuna putem crea pachetul de produse pe care il doriti.

Cine beneficiaza de aceste vouchere?

De voucherul de 300 RON pot beneficia copiii nascuti in perioada 01 ianuarie 2005 – 31 decembrie 2014, care nu au mai fost legitimati la un club sportiv si care s-au legitimat in cadrul unui club in perioada 8 septembrie – 30 noiembrie 2020.

Cum poti intra in posesia unui asemenea voucher?

Solicitarea acordarii voucherului este facuta de catre beneficiarii eligibili catre clubul la care sunt legitimati copiii, incepand cu data intrarii in vigoare a normelor MTS.

Ce documente sunt necesare pentru a primi voucherul de 300 RON?

  • cerere pentru acordarea voucherului (descarca de aici), insotita de urmatoarele documente:
  • certificat de nastere (original si copie)
  • act de identitate parinte/reprezentant legal (original si copie)
  • legitimatie sportiva (original si copie)
  • declaratia privind acordul prelucrarii datelor cu caracter personal (descarca de aici)

Aceste documente se depun in vederea centralizarii la clubul sportiv la care a fost legitimat copilul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *