1) DEFINITII SI TERMENI

CROFT – reprezinta denumirea comerciala a S.C. PROGEL S.R.L., persoana juridica cu punct de lucru in Calea Feldioarei nr. 98, Brasov, Jud. Brasov, tel: 0368 444 446, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului al jud. Harghita sub nr. J19/305/2004, cod de inregistrare fiscala: RO16286694.

Site – magazinul online care poate fi accesat la adresa www.croft.ro si toate paginile interne, subdomenii etc.

Cumparator – orice persoana fizica sau juridica cu varsta de peste 16 ani, care efectuaza o comanda pe site-ul www.croft.ro.

Utilizator – orice persoana fizica sau juridica care  si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii.

Cont – sectiunea disponibila pe site care contine informatii despre utilizator/cumparator si istoricul comenzilor plasate de acesta. Utilizatorul are obligatia de a se asigura ca datele introduse la crearea contului sunt corecte.

Cosul meu – sectiune din contul utilizatorului in care sunt adaugate produsele dorite in vederea achizitionarii. Chiar daca comanda nu este finalizata imediat dupa adaugarea produselor in cos, aceastea vor fi vizibile in continuare in aceasta sectiune.

Produse favorite – sectiune din contul utilizatorului in care acesta poate adauga produse pe care doreste sa le urmareasca, in vederea achizitionarii ulterioare a acestora.

Tranzactie – incasarea sau rambursarea unei sume de bani rezultata din vanzarea unuia sau a mai multor produse de catre Croft, Cumparatorului.

Continut – toate informatiile disponibile pe site care pot fi accesate prin utilizarea unui dispozitiv electronic, conectat la internet: text,fotografii ale produselor si nu numai.

Comentariu – opinie cu privire la continutul afisat pe o anumit pagina.

Recenzie – evaluare a produselor disponibile pe site, avand scopul de a informa alti utilizatori cu privire la calitatea produselor, sau de exprimare a plusurilor si minusurilor intalnite la un anumit produs.

Raspuns – informatie scrisa ca replica pentru un alt utilizator sau ca raspuns la o intrebare adresata de catre alt utilizator.

2) DOCUMENTE CONTRACTUALE

2.1 Prin plasarea unei comenzi pe site, cumparatorul este de acord cu forma de comunicare aleasa de vanzator (email sau telefonic)
2.2 Notificarea primita de catre cumparator dupa plasarea comenzii are rol informativ. Acceptarea comenzii se face electronic sau telefonic.
2.3 Vanzatorul isi rezeva dreptul de a modifica cantitatea produselor din comanda, in cazul unor motive justificate, cu obligativitatea de a anunta cumparatorul de modificarile facute.
2.4 Contractul intre Vanzator si Cumparator se incheie in momentul in care comanda a fost predata curierului si expediata catre Cumparator, cu notificarea in prealabil a acestuia telefonic sau prin email.

3. VANZAREA ONLINE

3.1 Orice utilizator are dreptul de a plasa o comanda pe site-ul www.croft.ro. Croft isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul unui utilizator/cumparator in cazul in care conduita acestuia pe site ar putea prejudicia in vreun fel CROFT.
3.2 Comunicarea cu vanzatorul se poate face prin adresele mentionate la sectiunea „Contact” de pe site.
3.3 Toate tarifele produselor sunt afisate in lei si includ TVA.
3.4 In cazul platilor online, vanzatorul nu este responsabil pentru costurile suplimentare suportate de Cumparator, precum comisioane bancare.
3.5 Informatiile folosite pentru descrierea produselor (descrieri, imagini) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind folosite cu titlu de prezentare.

4. DISPONIBILITATEA PRODUSELOR

4.1 Produsele comandate pe site-ul www.croft.ro sunt disponibile in 10 zile de la data confirmarii comenzii. Clientul va fi informat de termenul de livrare a comenzii, imediat dupa plasarea acesteia.
4.2 Produsele care nu sunt in stoc pot fi comandate prin precomanda, urmand a ajunge la Cumparator in termen de 10 zile de la confirmarea comenzii.

5) CONFORMITATEA PRODUSELOR

5.1 Toate produsele comercializate online pe site-ul Croft sunt noi, si nu prezinta defecte. In cazul in care produsele prezinta totusi defecte, Croft isi va asuma responsabilitatea acestora.
5.2  Culorile produselor pot prezenta diferente fata de cele afisate pe dispozitivul Cumparatorului datorita setarilor propriului dispozitiv. Acestea nu pot fi considerate neconformitati.
5.3 Produsele ale caror defecte au fost constatate, trebuiesc returnate in termen de maxim 2 zile de la data livrarii acestora, la adresa Croft, costurile de transport fiind suportate de catre Vanzator, iar contravaloarea produselor urmand a fi returnata Cumparatorului.